GET TO KNOW ME & MY STORY

" Creativiteit zit in mijn genen."

Hi, ik ben Nikita. Ik ben 24 jaar en mama van een prachtige dochter. In 2019 heb ik VISIONAL opgericht vanuit mijn passie om (startende) ondernemers te helpen hun visie tot leven te brengen. Ik heb veel begrip en waardering gekregen voor het hebben van een sterke en samenhangende merkboodschap via alle kanalen om zo tot een succesvol bedrijf te komen, ongeacht de branche. VISIONAL stelt mij in staat om mijn ondernemende kant te combineren met mijn creatieve kant. Ik heb met mijn bedrijf van mijn passie, mijn werk kunnen maken.

Door de jaren heen heb ik een goed netwerk opgebouwd waarmee ik nauw samenwerk om mijn klanten compleet te kunnen voorzien. Op deze pagina vind je een deel van mijn portfolio en meer over mij.

SEE MY LATEST WORK

Portfolio

My Story.

" Grafisch werk en webdesign, dat kan ik gewoon, daarvoor hoef ik niet naar school. "

Al vanaf dat ik me kon herinneren had ik affiniteit met computers en alles wat daarmee te maken had. Zo speelden de meeste kinderen lekker buiten, maar zat ik het liefst achter mijn computer. Ik kon mezelf uren vermaken achter Paint en had mijn eigen blog. Voor mijn dertiende verjaardag kreeg ik mijn eerste Adobe programma cadeau en al snel had ik alle in’s en out’s daarvan onder de knie. Mijn leergierigheid resulteerde erin dat ik al snel grafische skills ontwikkelde. Daarnaast ben ik me gaan verdiepen in de wereld van webdesign en webdevelopement en kon ik in een mum van tijd websites ontwikkelen doormiddel van codering (HTML & CSS).

Naarmate de jaren verstreken, werd het voor mij steeds moeilijker om mijn hobby voort te zetten. School, puberteit.. Je kent het wel. Ik heb mij om die reden, jarenlang niet meer bezig gehouden met mijn passie en hetgeen waarin ik al mijn creativiteit kon uiten.

Nooit heb ik er aan gedacht om hiermee verder te gaan. Om bijvoorbeeld een opleiding in deze richting te gaan volgen. Mensen in mijn omgeving verbaasden zich daarover. Ik reageerde dan: “grafisch werk en webdesign, dat kan ik gewoon, daarvoor hoef ik niet naar school.” En met die insteek, ben ik uiteindelijk een heel ander pad gaan bewandelen.. Little did I know..

" Grafisch werk en webdesign, dat kan ik gewoon, daarvoor hoef ik niet naar school. "

Toen ik net moeder was geworden (18 jaar) en ik midden in mijn MBO-4 opleiding zat, merkte ik op verschillende momenten dat mijn grafische skills (die al die jaren nog diepgeworteld zaten), handig te pas kwamen. Zo blinkte ik vaak – niet theoretisch maar qua opmaak en design – uit met schoolopdrachten. Vaak kon ik daarmee nét die voldoende binnenhalen. En toen ben ik eens gaan nadenken..

Rond die periode ben ik begonnen met het opbouwen van een portfolio, door vaak gratis opdrachten aan te nemen of mensen te benaderen. Zo kon ik mijn werk verzamelen in een portfolio en mezelf nieuwe skills aanleren tijdens het uitvoeren van deze projecten. Er waren inmiddels zoveel nieuwe systemen en programma’s waar ik graag mee wilde werken.

In 2019 ben ik officieel gestart met mijn eigen bedrijf. Ik ben me gaan verdiepen in meer Adobe programma’s, video-editing en WordPress i.c.m. Elementor. Jarenlang heb ik vlogs ge-edit voor diverse influencers. Ik heb binnen verschillende bedrijven gewerkt waarin ik veel heb mogen leren. In al deze jaren heb ik ontzettend veel gedaan om mijn kennis en expertise uit te breiden. Ik steek veel tijd in mijn passie, wat inmiddels ook mijn werk is geworden. Het creatieve gedeelte van mijn brein staat elke dag aan, creativiteit zit in mijn genen. Ik kijk er daarom enorm naar uit om met mijn klanten mooie merken neer te zetten.

WANT TO work WITH US?

Of je nu meer wilt weten over onze pakketten of boekt, klik op de onderstaande knop om de reis naar je droombedrijf te starten.

WANT TO work WITH US?

Of je nu meer wilt weten over onze pakketten of boekt, klik op de onderstaande knop om de reis naar je droombedrijf te starten.